routebeschrijving

routebeschrijving

HC Ypenburg
Sportcomplex "De Bras"
Oeverwallaan 150
2498 BK Den Haag
070-7370753

Klik hier voor de kaart

Komende vanuit Rotterdam

Via A13 afslag Delft-Noord. Bij verkeerslichten rechtsaf Poortweg. Bij de derde verkeerslichten rechtsaf: Rijswijkse Waterweg. Weg blijven volgen tot verkeerslichten Brasserskade. Brasserskade oversteken. Je bent nu op de Brasserhoutweg. De weg blijven volgen, na bocht naar links eerste weg rechts, daarna eerste weg links. Parkeerterrein aan uw linkerhand.

Komende vanuit Den Haag

Via A13, afslag Delft-Noord. Bij verkeerslichten linksaf. Bij de vierde verkeerslichten rechtsaf, Rijswijkse Waterweg. Weg blijven volgen tot verkeerslichten Brasserskade. Brasserskade oversteken. Je bent nu op de Brasserhoutweg. De weg blijven volgen, na bocht naar links eerste weg rechts, daarna eerste weg links. Parkeerterrein aan uw linker hand.

LET OP: Parkeer je auto alleen in de daarvoor bestemde vakken. Parkeer zeker niet op of langs de stoeprand. Het parkeerbeleid wordt zeer streng gehandhaafd; een bekeuring is snel uitgeschreven!

Per openbaar vervoer

HC Ypenburg is ook bereikbaar met de bus (Veolia, lijn 60) vanuit Delft. Uitstappen bij halte "Waterweegbree". Loop langs buurthuis "De Yp" over de Waterweegbree en sla daarna linksaf (1 minuut lopen).

Routebeschrijving HCY veld 4 (TU Delft)

Omdat we niet alle jeugd-11 tallen meer op de zaterdag op onze velden kunnen huisvesten wijken we uit naar het waterveld van de TU. Dit veld wordt gedurende het seizoen op zaterdag gehuurd om ca. zes thuiswedstrijden te spelen. In het wedstrijdschema wordt dit veld aangeduid als "veld 4”.

Mekelweg 8
2628CD Delft

Per auto

Vanaf A13 Rotterdam-Den Haag: afslag Delft-Zuid, direct na rotonde afslag TU-wijk. Onderaan rechtsaf: Prof.Schoenmakersstraat, tweede straat linksaf: Stieltjesweg, aan het einde linksaf: Mekelweg, na circa 500 meter derde afslag rechts.

Per openbaar vervoer

Per trein:
Station Delft-Zuid, daarna voetpad langs Kruithuisweg volgen tot trap Mekelweg, daarna ligt het sportcentrum direct links.
Per bus:
Van station Delft bus 60 West Nederland tot halte hoek.

Veld:

Er wordt gespeeld op het waterveld van het sportcentrum van de TU Delft. Er zal voor elke wedstrijd gesproeid worden door de beheerder van het sportcomplex.

Bar:

Centraal gelegen op het terrein ligt het sportcafe waar je van 8.00-20.00, terecht kunt voor drankjes en iets te eten kan bestellen. Er hoeft geen bardienst gedraaid te worden door HCY-leden. De HCY huisregels zoals beschreven op www.hcypenburg.nl zijn ook van toepassing voor de wedstrijden die op veld 4/TU, gespeeld worden.

Wedstrijdtafel:

Er zal geen bemensing zijn van een wedstrijdtafel, zoals we op HCY gewend zijn. Derhalve zal de Coach en/of Teammanager de tegenstanders opvangen en welkom heten. Scheidsrechters worden vooraf geïnformeerd dat ze bij de TU moeten fluiten. De scheidsrechter heeft een eigen fluitje en zal dit meenemen. De coach zorgt voor een wedstrijdbal. Het kan geen kwaad om voor het weekeinde even contact te hebben met de scheidsrechters en evt. voor reserve fluitje(s) te zorgen. Na afloop wordt het DWF op uw telefoon ingevuld, of eventueel later op HCY bij de wedstrijdtafel alsnog afgehandeld.

Wedstrijd afgelast:

Indien de wedstrijd niet door kan gaan, bijvoorbeeld bij vorst/sneeuwval, zal dit zo snel mogelijk op de site gepubliceerd worden. Het wedstrijdsecretariaat zal proberen om jouw teammanager/coach en de tegenstander ook tijdig, telefonisch of per e-mail te benaderen.