1e Train-de-trainer voor HCY jeugdtrainers groot succes!
Ju 13 September

1e Train-de-trainer voor HCY jeugdtrainers groot succes!Afgelopen maandag stonden meer dan 30 HCY jeugdtrainers en geïnteresseerde ouders klaar om de 1e train-de-trainer van dit seizoen te ondergaan. 

Hoe houd je de bewegelijke E-tjes en F-jes bij de les en zorg je dat je hun aandacht niet verliest? Hoe houd je het leuk en blijven de kinderen in beweging en hoe kan je variëren binnen een oefening, als de oefening voor een team te makkelijk of te moeilijk blijkt te zijn? Al deze vragen kwamen voorbij tijdens de train-de-trainer sessie onder leiding van Coen Dieckman en uiteraard hebben we de vragen en de vaardigheden ook nog even op het veld geoefend.Dat de tips en trucs van maandag hebben gewerkt, hebben we woensdag gemerkt! De jongste jeugd heeft woensdag een leuke training gehad met enthousiaste HCY jeugdtrainers!

Alle HCY jeugdtrainers krijgen van de Jongste Jeugdcommissie een aantal sessies aangeboden. Tijdens deze sessies worden tips en trucs gegeven hoe je de kinderen een leuke en uitdagende training kan geven, met focus op de juiste uitvoering van de techniek. Ook ouders die bij de jongste jeugd op het veld staan om het team en de jeugdtrainer te ondersteunen, zijn van harte welkom.

Ben jij ook geïnteresseerd in train-de-trainer en wil je deelnemen? Mail dan naar [email protected].