Herfstvakantie 2017 'Over de Top' prestatie toernooi bij HBR voor C en D teams
To 10 September

Herfstvakantie 2017 'Over de Top' prestatie toernooi bij HBR voor C en D teamsIn de herfstvakantie organiseert Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs weer het jaarlijkse  'Over de Top' prestatietoernooi.  Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd voor de meisjes D en C lijn en de jongens D lijn. Het toernooi is een uitstekende voorbereiding op de 1e competitiehelft voor deze prestatie teams.

Wanneer :            zaterdag 21 oktober 2017,  9.30 -17.00 uur

Voor wie:              MD, JD en MC teams – subtop en top klasse

Waar:                   Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

Dagindeling:          
Tijdens de toernooidag wordt er gespeeld in een poule van 6 teams. Elk team zal 5 wedstrijden spelen en aan het eind van de dag is in elke categorie 1 winnaar. Tussen de wedstrijden door wordt bovendien een aparte shoot-out competitie georganiseerd, met een finaleronde.

Kosten:                 
150 euro, per team van maximaal 14 spelers en 2 begeleiders. Extra personen betalen 10 euro.

Het ‘Over de Top’ toernooi is inclusief lunch en diverse tussendoortjes.  Elk deelnemend team zorgt voor een scheidsrechter die de eigen wedstrijden zal fluiten. 

Wil jij dit te gekke voorbereidingstoernooi niet missen? Ga dan naar www.HBRtoernooien.nl om je team in te schrijven voor het 'Over de Top' prestatietoernooi! Uit de aanmeldingen wordt geselecteerd op sterkte, gebalanceerd niveau tussen de aangemelde teams en een mix van districten. De inschrijvingen sluiten op 27 september 2017, waarna alle teams op de hoogte worden gebracht van hun deelname.

Heb je nog een vraag? Stuur een e-mail aan  [email protected] en we antwoorden je graag.

Hopelijk tot ziens op het ‘Over de Top’-toernooi!

Met sportieve groet,
de HBR Toernooicommissie