MA1 op hockeyweekend in de Belgische Ardennen
Ju 19 April

MA1 op hockeyweekend in de Belgische Ardennen

De MA1 vertrok afgelopen vrijdag naar België waar eerst een wedstrijd werd gespeeld in Brussel. Ze speelden tegen het team U19 van Royal Evere White Star HC in Brussel dat uitkomt in de hoogste klasse in België. 

Het weekend werd goed begonnen met een 0-2 overwinning. Daarna ging de reis verder naar Vielsalm in de Belgische Ardennen waar het team verbleef in een oude hoeve voorzien van zwembad en sauna. 

Zaterdag werd er geshopt in het mooie Luxemburg en ’s avonds werd met een Kahoot teamquiz de kennis over de speelsters van het team getest. Daarna kwamen de zang- en danstalenten van het team naar voren in een gezellige karaokesessie en JustDance activiteit. Zondag werd er lasergame, schietspellen en airhockey gespeeld in een activiteitencentrum. ’s Avonds was het tijd voor gezelschapspellen als weerwolven en 30 seconds. 

Maandagochtend keerde het team terug naar Nederland en bracht nog een bezoek aan speelster Iris Molier, die afgelopen zaterdag na 6 maanden was terug gekeerd van een avontuur op zee met School at Sea. 

Het was een supergezellig en geslaagd weekend!