Clubhuis


Het clubhuis bestaat uit de bar, de keuken met daarachter de voorraad- en koelruimte, de bestuurskamer, het voorraadhok voor de schoonmaak, 4 toiletruimtes en een apart invalidentoilet, een scheidsrechterskamer, 4 kleedkamers, een EHBO-ruimte, materiaalopslag en een lockerruimte. Boven hebben we een Wedstrijdkamer en een technische ruimte.


Bar

De bar wordt doordeweeks bemand door de beheerder. In het weekend draait de bar volledig op vrijwilligers.


Het clubhuis en de bar zijn tijdens speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 00.00 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 20.00 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. Deze tijden kunnen in verband met het wedstrijdprogramma worden aangepast. De bar is langer open als er evenementen zijn. Het clubhuis mag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.


Keuken

De keuken van HCY wordt doordeweeks bemand door de beheerder. In het weekend draait de keuken volledig op vrijwilligers.


De keuken is tijdens speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de keuken open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 18.30 uur. De keuken kan langer open blijven als er nog evenementen zijn. Het clubhuis mag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.


HCY werkt met de 'Richtlijnen Gezondere Kantines' van het Voedingscentrum en we zijn ingeschreven bij Team Fit. We proberen zo veel mogelijk gezondere alternatieven in ons assortiment op te nemen. Wij blijven ons daarin ontwikkelen. Je kunt in het weekend altijd gratis fruit op de balie vinden. Aan het terras is een watertap te vinden. Water om je bidon te vullen is dus altijd beschikbaar.


Ruimte reserveren

Voor vergaderingen kun je gebruik maken van een van de vergaderuimtes: de bestuurskamer, de wedstrijdkamer of het clubhuis zelf. Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dit aanvragen via het reserveringsformulier op de website: Reserveringsformulier.


Borrel of BBQ bestellen

We hebben een mooie BBQ-ruimte op ons terras waar je een BBQ kan organiseren. Voor een borrel met een heerlijke borrelplank kun je ook bij ons terecht. Wil je een borrel of een BBQ organiseren? Neem dan contact met op met: [email protected].


Teammaaltijden reserveren

Van maandag tot en met vrijdag kun je met je team gezellig gezamenlijk eten op HCY. Teams kunnen via [email protected] een maaltijd reserveren. Geef hierbij het volgende aan:

  • Welk team
  • Datum en tijdstip (eten kan vanaf 18.30 uur)
  • Keuze teammaaltijd (het hele team moet dezelfde maaltijd kiezen):
  1. Pastamaaltijd
  2. Friet met snack naar keuze
    Bij iedere maaltijd zit een salade en/of appelmoesje en 2 kannen limonade inbegrepen.
  • Aantal maaltijden
  • Voorkeuren: vegetarisch of glutenvrij
  • Prijs: €7,50 per persoon
  • Reservering: Minimaal een week van tevoren in verband met inkoop en voorbereiding
  • Opruimen: Het team helpt na afloop mee met opruimen

 

Eigen consumpties

We vragen iedereen om in het clubhuis en op het terras gebruik te maken van onze bar en keuken. Het meenemen en bereiden van eigen consumpties is daarom niet toegestaan. In het weekend is er een uitgebreid aanbod aan eten en drinken en dit seizoen breiden we het assortiment verder uit, ook doordeweeks, zodat er nog meer keuze is. Voor teammaaltijden kunnen jullie terecht bij onze beheerder, Angelina Jansen.


Om hygiënische redenen kunnen wij geen zelf meegebracht eten of drinken in onze koelingen bewaren.


Het gebruik van onze keuken is alleen mogelijk door de beheerder en voor de in het weekend ingedeelde Barteammedewerkers. Voor anderen is dit, ook in het weekend, niet toegestaan volgens de Nederlandse hygiënerichtlijnen.


Het meenemen of nuttigen van eigen alcohol is niet toegestaan. Alle alcoholische consumpties worden uitsluitend verstrekt via de bar, conform de Drank- en Horecawet.


Uitzonderingen zijn: water, babyvoeding, eten of drinken i.v.m. allergieën of andere medische redenen, en de gebruikelijke koek- en fruitbeurten.


Voor teams die spelen in de landelijke subtop of hoger gelden er deels andere afspraken, in verband met het aanbieden van een maaltijd aan de tegenstander. Met deze teams worden afzonderlijk afspraken gemaakt.