Meet & Greet D1 & H1 met sponsoren van Stichting Jarige Job
20 Juni

Meet & Greet D1 & H1 met sponsoren van Stichting Jarige Job

Binnen HCY hebben wij een unieke samenwerking van 4 bedrijven die via Shirtsponsoring van Dames1 en Heren1 niet de aandacht voor zichzelf vragen maar voor een prachtig doel als Stichting Jarige Job. Afgelopen zondag tijdens de laatste wedstrijddag van dit mooie seizoen ontmoetten deze 4 initiatiefnemers de trotse dragers van het nieuwe wedstrijdshirt: onze Dames 1 en Heren 1.

Martijn Ramekers (van den Heuvel Glas), Philip Hoobroeckx (Duijvestein Winterstore) en Ron van der Kleij (KVL) gingen met alle spelers op de foto en zijn blij dat iedereen het shirt met trots draagt. Robert Jan de Rek van Forvis Mazars was afwezig en staat daarom niet op de foto.

Stichting Jarige Job
In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Via shirtsponsoring creëren we naamsbekendheid voor deze stichting, maar daar laten we het niet bij. Stichting Jarige Job bestaat volgend jaar 15 jaar en HCY is ook jarig! HC Ypenburg viert volgend seizoen haar 20 jarige lustrum. Verwacht tijdens het seizoen 2024-2025 mooie initiatieven, waarbij we niet alleen onszelf maar ook een ander verblijden. Als HCY zijn we trots op dit mooie initiatief en kijken uit naar een mooie samenwerking voor het komende hockeyseizoen.

Een grote dank aan onze sponsoren die dit mogelijk maken: Forvis Mazars (Audit I Tax I Advisory), Van den Heuvel Glas (Onafhankelijk glasleverancier voor professionals) KVL (Data & Analytics specialist die mensen en hun data verbindt) en Duijvestein Winterstore (voor al jouw wintersportgear, relevante informatie, uitmuntende service en inspirerende verhalen.