Renovatie veld 1
20 Juni

Renovatie veld 1

Komende zomer zal de kunstgrasmat van veld 1 vervangen gaan worden. Hier zijn wij onwijs blij mee aangezien dit hard nodig was. Naast het vervangen van de mat zullen de dug-outs naar de overzijde van het veld verplaatst worden, het hekwerk wordt vernieuwd en de pop-up sproeiers zullen vervangen worden voor telescoop sproeiers, deze staan nu ook al bij veld 3.

Om de voortgang van de vervanging niet in de weg te zitten en de veiligheid te waarborgen zullen we verminderd gebruik kunnen maken van de overige velden. Er mag enkel getraind worden in overleg met het wedstrijdsecretariaat, zij wijzen de trainings- en wedstrijdtijden toe en weten wanneer het terrein toegankelijk is. Buiten de toegewezen tijdsloten is het niet toegestaan de velden en/of het clubhuis te gebruiken.

Vanaf heden tot en met 19 juli zal de bar op maandagen en in het weekend gesloten zijn. De club zal volledig gesloten zijn van 20 juli t/m 13 augustus.

Wij verzoeken jullie om vanaf a.s. vrijdag, 21 juni, niet te gaan slepen met (mini)goals en andere materialen. We moeten veld 1 leeghalen voor de renovatie en doen dit graag maar 1 keer. Ook zal het bouwverkeer langs de velden moeten kunnen rijden.. Het is dan niet handig als er goals of ander meubilair in de weg staan. Via de socials zullen we proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang.

Fijne zomer toegewenst en tot op het nieuwe veld!

Voor vragen kunnen jullie mailen met [email protected]