Even voorstellen: Kandidaat bestuurslid Quintin van Mildert
30 Mei

Even voorstellen: Kandidaat bestuurslid Quintin van Mildert

Het bestuur is voornemens om op de ALV van dinsdag 11 juni 2024 een nieuwe bestuurskandidaat voor te dragen: Quintin van Mildert. Hieronder een korte kennismaking.

Mijn kennismaking met HCY is nog niet zo lang geleden en begon toen mijn zoon Sepp afgelopen september bij HCY (JO-7) is gaan spelen. Hoewel ik nog betrekkelijk nieuw ben bij de club, heb ik in korte tijd een goed beeld gekregen van de toewijding en het enthousiasme van zowel de leden als de vrijwilligers. Ik dacht meteen: wat een leuke club, daar wil ik me voor inzetten. Dat zou ik graag doen vanuit mijn financiële expertise en daarom stel ik me kandidaat als bestuurslid en penningmeester.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Ik adviseer de ambtelijke top van het ministerie op het gebied van financiën van de Nationale Politie.

Naast mijn professionele kwalificaties breng ik ook een grote dosis enthousiasme en betrokkenheid mee. Mijn passie voor de sport en mijn inzet voor het clubleven maken dat ik streef naar het beste voor onze leden en vrijwilligers. Een essentieel aspect van onze vereniging vind ik het belang van vrijwilligers. Onze club kan niet functioneren zonder de toegewijde inzet van vrijwilligers, die onmisbaar zijn bij het organiseren van wedstrijden, het onderhouden van faciliteiten en het ondersteunen van evenementen en spelplezier. Het is mijn overtuiging dat een sterke en hechte gemeenschap van vrijwilligers de ruggengraat vormt van onze vereniging. Hier zet ik me voor in.

Kortom, ik stel me graag kandidaat als bestuurslid en penningmeester. Met mijn enthousiasme en ervaring zal ik ervoor zorgen dat de financiële processen soepel en transparant verlopen, zodat wij ons als vereniging kunnen blijven richten op onze sportieve doelen.