Vacature Penningmeester
Va 23 November

Vacature Penningmeester

De huidige penningmeester Roy de Jong treedt af in juni 2023 volgens het aftreedrooster. Omdat we een warme overdracht belangrijk vinden, zoeken we per direct een nieuwe penningmeester, zodat Roy zijn functie in de periode tot juni op een goede manier kan overdragen. 

Lijkt het jou wat? 
Vind je het leuk om met cijfers om te gaan en voel je je verbonden met HCY? Dan is deze functie een leuke uitdaging. Het is belangrijk dat de geldstromen van de vereniging goed georganiseerd zijn en dat de vereniging financieel gezond is. Als penningmeester van HCY word je lid van het (dagelijks) bestuur en ben je het financiële geweten binnen het bestuur. 

Je werkt nauw samen met de administrateur die de financiële administratie op orde houdt en de contributie inning en betalingen verzorgt. Je controleert de werkzaamheden en stuurt aan waar nodig.

Benieuwd welke taken er bij deze rol horen? 
  • Het opstellen en bewaken van de begroting.
  • Gezamenlijk met de administrateur het opstellen van de jaarrekening.
  • Toezien op de effectiviteit en efficiency van de financiële administratie.
  • Het afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid richting kascontrolecommissie en Algemene Ledenvergadering.
  • Het onderhouden van contacten met de administrateur, bankiers, verzekeraars en de sponsorcommissie.
Waar is HCY naar op zoek?
We zoeken iemand met hart voor HCY. Daarnaast beschik je over financiële deskundigheid en vaardigheden. Je kan analytisch denken en bent accuraat. 1x per 2 weken ben je aanwezig bij de bestuursvergadering. 
Neem contact op met [email protected] bij interesse of meer info.