Franklin Dikmoet aan de slag als Technisch Coördinator op HCY
27 Mei

Franklin Dikmoet aan de slag als Technisch Coördinator op HCYWe hebben ons Lustrumjaar 2020 benoemd als het jaar waarin opleiden en begeleiden centraal staat. 

In dat kader zijn we verheugd dat we voor het komend seizoen Franklin Dikmoet hebben kunnen contracteren. Franklin zal verdere invulling geven aan de structuur en cultuur rondom opleiden en begeleiden van al onze trainers en coaches, dus niet alleen van de prestatieteams maar óók van de breedteteams. 
Deze structuur en cultuur zal tevens moeten gaan bijdragen aan een duidelijke en herkenbare HCY- hockeystijl. 

Voor degenen die Franklin nog niet kennen, hij is een enthousiaste en zeer ervaren hockeytopper met een enorme staat van dienst. Franklin heeft zelf jarenlange trainings-en coachervaring,  leidt trainers en coaches op via de KNHB en ademt een en al hockey uit. Wij hebben veel vertrouwen in een mooie samenwerking waarbij we er samen en met elkaar voor gaan zorgen dat hockeyplezier en ontwikkeling nog meer centraal komen te staan binnen onze vereniging. 

In de volgende nieuwsbrief zal Franklin zich aan de leden voorstellen en uitleggen wat hij gaat toevoegen aan onze vereniging op het gebied van begeleiden en opleiden van onze trainers en coaches. 

We wensen Franklin alvast veel succes en plezier toe!