Gefeliciteerd HCY vrienden!
1 April

Gefeliciteerd HCY vrienden!Alweer 15 jaar geleden zaten Rob Meijer, Bob Leinweber en Remco Snoeck bij notaris Ton van Velsen om Hockey Club Ypenburg op te richten. 

Ondanks de Corona perikelen waar we op dit moment middenin zitten willen wij alle HCY-ers van harte feliciteren met het derde lustrum van onze mooie vereniging!!! 
Het lustrumjaar is weliswaar verstoord door de Corona crisis maar er gaan zeker nog mooie momenten komen waarop we feest kunnen vieren. Samen en met elkaar! 

Maar eerst moeten we door de komende periode komen. Ook nu geldt dat we dit samen en met elkaar doormaken. In zekere zin schept dat een extra verbondenheid, hoe gek dat ook klinkt. 

In ieder geval kunnen we tot en met 28 april niet op ons terrein trainen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je ook gewoon zelf kunt trainen. Een fit lichaam is ook een kwestie van doen! Er zijn veel initiatieven en trainingen die worden gedeeld door spelers, trainers en coaches op onze social media kanalen. Kijk eens op Instagram of Facebook en kies je oefeningen uit. Heb je zelf een paar oefeningen die je voor jezelf kunt doen, maak daar dan een leuke video van en deel je video met je clubgenoten via een Direct Message (DM) op Instagram of Facebook, via een @hcypenburg op je eigen stories of tijdlijn. Of via [email protected]. Zorg ervoor dat je actief bent en fit blijft, juist in dit Corona tijdperk! Als bestuur hebben we vorige week ook een filmpje gemaakt en gepost om te laten zien dat we in beweging blijven: Team Challenge Bestuur .

De huidige maatregelen hebben ook invloed op de dagelijkse gang van zaken op onze club. Een aantal uitdagingen waar we de komende weken en maanden voor staan; de begroting voor het nieuwe seizoen, het niet kunnen doorgaan van de ALV op de geplande datum, de start van de HT2 opleiding. Allemaal zaken die anders lopen dan we hadden gedacht en waarvoor we een oplossing moeten en ook zullen vinden. Dat geldt ook voor de (negatieve) invloed van de Corona maatregelen op het lopende begrotingsjaar. Als bestuur zijn we inmiddels bekend met vergaderen via video meetings. Weliswaar niet zo gezellig en persoonlijk, wel efficiënt. Vergaderen tot na middernacht zit er voorlopig niet in, zo heeft ieder nadeel ook nu weer zijn voordeel…

We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze vereniging en hopen dat we na 28 april en in ieder geval na de meivakantie weer mogen doen wat we zo graag doen: Hockeyen!! 

In de tussentijd blijf gezond, let goed op elkaar en jezelf!

Gezonde en hartelijke groeten,
Het bestuur