jongensb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg veld1.jpg image.jpg jongstejeugdcopy.jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg rijp.jpg hagel.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


 
Nieuwsafbeelding

  Heb je een mening over het hockey technisch beleid, bijvoorbeeld over de teamindelingen? Dan is dit wellicht iets voor jou!
Als lid van de TC ben je kritisch ten aanzien van de processen op hockeytechnisch gebied. En stel je je onafhankelijk en transparant op. Je helpt mee met het uitvoeren van het hockey te ...
 
Nieuwsafbeelding


Dierbare vrijwilliger,
Wat moeten wij zonder jou, onze positieve denker van aanpakken en doen. Geen wederdienst berekenend, eer of poen.  
Je bent de zuurstof voor ons verenigingsleven,  onbaatzuchtig het beste van jezelf geven.
Op het v ...
 
Nieuwsafbeelding

Voor onze verniewde website, HCY Lustrum Magazine, clubhuis 2.0 en evenementen zoals de SilverCup, zoeken we fotografen. 
Vind je fotograferen leuk en wil je af en toe wat foto's op HCY maken, stuur dan een mail naar [email protected] . Het hoeft overigens niet altijd van het niveau "World Press Photo" te zijn. ...
 
Nieuwsafbeelding


Sponsoren en ‘Vrienden van HCY’ waren afgelopen vrijdag uitgenodigd in de skybox van Caminada Notarissen in het ‘Cars Jeans Stadion’.
Voor een gezellige borrel, een korte presentatie én om naar ADO vrouwen tegen koploper PSV te kijken!


Hoewel de dames nipt met ...
 
 
Nieuwsafbeelding


Vorige week hebben de ‘Vrienden van HCY’ een derde mobiele tribune afgeleverd bij HCY. Deze is door de Vrienden aangeboden in combinatie met een crowdfundingsactie onder de leden.
Het bestuur dankt alle donateurs die hieraan hebben bijgedragen, het is mooie aanwinst langs het veld!
Wil je oo ...
 
Nieuwsafbeelding
Vanwege tegenvallende ticketverkoop hebben we het A/B feest van aanstaande zaterdag moeten annuleren. We vinden het vervelend dat we een aantal van jullie moeten teleurstellen.
Wil je zelf iets organiseren, neem dan contact op met [email protected] ...
 
Nieuwsafbeelding

Het Management Drives veld is weer volledig bruikbaar (inclusief water). 
Daarmee kunnen de veldtrainingen vanaf volgende week weer volgens schema worden gegeven. Deze week is het de laatste week van de zaaltrainingen. 
Voor de volledigheid, hou er rekening mee dat er in de voorjaarsvakantie geen ...
 
Nieuwsafbeelding


Joyce heeft aangegeven helaas te moeten stoppen als penningmeester. We zijn daarom op zoek naar een opvolger (m/v).
Vind je het leuk om met cijfers om te gaan en voel je je verbonden aan onze vereniging? Dan is deze functie een leuke uitdaging. Het is belangrijk dat de geldstromen van de vereniging goed ge ...
 
Nieuwsafbeelding

Ben je verhuisd? Stuur dan je nieuwe adresgegevens naar  [email protected] . Dan kunnen we je beter bereiken!
Een emailadres kun je overigens zelf makkelijk aanpassen in de HCY-app, onder profiel/contactgegevens.  
...
 
Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 28 maart 2020 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL is aanwezig van 10:00-14:00  uur in het clubhuis, vrije inloop.
Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan d ...
 
Nieuwsafbeelding

Het is nu mogelijk om bij de bar af te rekenen met Payconiq. In principe is het gewoon een extra betaalmethode dat we aan onze leden en bezoekers aanbieden. Payconiq is een product van de gezamenlijke banken. De club maakt hiermee kans op € 2.000 sponsorgeld van Twelve (onze kassa leverancier).
Nog ...
 
Nieuwsafbeelding

Op basis van de weersvoorspellingen en de gevolgen voor de reisomstandigheden onderweg  heeft de KNHB alle wedstrijden voor zondag 9 februari afgelast . 
De KNHB stelt de veiligheid van reizende spelers en toeschouwers naar sporthallen voorop.
Zie ook  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/art ...
 
Nieuwsafbeelding


Afgelopen zaterdag heeft MC1 tegen Hudito en Schiedam de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Van Hudito hebben de meiden met 4-1 gewonnen en van Schiedam 1-0 gewonnen.

Hiermee is MC1 ongeslagen zaalkampioen geworden in de sub-topklasse!

Super gedaan meiden en begeleiding! ...
 
Nieuwsafbeelding


Op de website van de KNHB wordt melding gemaakt van mogelijke afgelastingen voor zondag 8 februari in verband met de storm die over Nederland zal razen.
Op dit moment is er nog niets afgelast, maarer is voor te stellen dat wedstrijden in blaashallen niet door zouden kunnen gaan. 
Via deze link& ...
 
Nieuwsafbeelding


Belangrijke informatie over privacygevoelige gegevens  
Alle HCY leden zijn in het bezit van een HCY-clubcard, een persoonlijke ledenkaart waarmee horecabestedingen aan de bar afgerekend kunnen worden. Deze clubcards zijn gekoppeld aan persoonsgegevens, namelijk de naam, adres, e-mail, geboortedatum ...
 
Nieuwsafbeelding

Hoppa! MD4 is ongeslagen zaalkampioen geworden!🏆
Gefeliciteerd meiden en begeleiding! ...
 
Nieuwsafbeelding


Zondagmiddag was het zover, het winters teamuitje van de MD7!
Schaatsen bij Ice Paradice in Leidschenhage en aansluitend pizza eten bij Gina's!  Herkenbaar op de baan door hun nieuw gesponsorde HCY- jasjes, hadden de meiden de schaatsslag al snel te pakken.  
Het ...
 
Nieuwsafbeelding


Altijd al met de toppers van Dames 1 en Heren 1 mee willen doen? Dit is je kans! We zijn namelijk opzoek naar de "mini van de week”. De "mini van de week” mag met het team inlopen, de keeper inslaan, de afslag nemen en natuurlijk op de foto met het hele team!
Speel je bij HCY en zit jij in een E of een F t ...
 
Nieuwsafbeelding


Vind jij het leuk om kinderen in de leeftijd van 9-10 jaar hockeytraining te geven? Grijp dan nu je kans! Door roosterwijzigingen van enkele trainers, zijn er een paar plekjes ontstaan per maart 2020 bij de E-lijn. 
We starten woensdag 11 maart 2020 weer met trainen op het veld.
...
 
Nieuwsafbeelding

De eerste zaalkampioen is inmiddels binnen: JB1 in de sub-topklasse poule B. Ze kunnen niet meer verslagen worden in de komende wedstrijden. Wat een fantastische prestatie jongens, van harte gefeliciteerd!
Ze treden hiermee in het voetspoor van de JB1 van seizoen 2015-2016, die toen in dezelfde subtopklasse pou ...
 
Nieuwsafbeelding


Hockeytoernooien horen bij een hockeyclub. In dit Lustrum jaar willen we alle lijnen de mogelijkheid geven om een leuk toernooi te organiseren, voor jongens en meisjes, voor breedte en prestatie.
De Jongste Jeugd organiseert haar eigen toernooien. Vanaf de D-lijn ligt de organisatie bij de lijn zelf, onder ...
 
Nieuwsafbeelding

Voor vrijdag 7 februari zijn alle sponsoren en ‘Vrienden van HCY’ uitgenodigd in de skybox van Caminada Notarissen in het ‘Cars Jeans Stadion’ van ADO Den Haag. Tijdens die bijeenkomst is er ruimte om, onder het genot van een hapje en een drankje te kijken naar de voetbalwedstrijd van ADO Den Haag vrouwen tegen PSV. 
...
 
Nieuwsafbeelding


Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar weer het traditionele, gezellige en sportieve zaalhockey toernooi voor alle veteranen, veterinnen en trimmers. Je schrijft je heel makkelijk individueel in via [email protected] en de organisatie deelt je in in gemengde teams. Sportiviteit en gezelligheid staa ...
 
Nieuwsafbeelding


Als trainer, coach en teammanager krijg je met van alles te maken. Mooie overwinningen, trotse kinderen, maar ook met gefrustreerde ouders, twijfels over veiligheid en misschien wel (seksuele) intimidatie. Met deze zaken kun je terecht bij de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Op dit moment zijn er 3 beschikbaar voor H ...
 
Nieuwsafbeelding


Beste HCY vrienden,
Tijdens mijn nieuwsjaartoespraak heb ik onze wens voor 2020 al met de aanwezigen gedeeld. Samen en met elkaar van dit lustrumjaar een feestjaar maken. Laat 2020 het jaar zijn van verdere vereniging en verbinding met de focus op hockey en plezier.
Inmiddels zijn we als bes ...
 
Nieuwsafbeelding


€5303,30
Wat een super goed bedrag hebben jullie weer bij elkaar verkocht!
143 kinderen hebben dit jaar geholpen om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de kinderen gehuldigd die meer dan 20 loten hebben verkocht en de teams die de teamprijzen h ...
 
Nieuwsafbeelding


De nieuwjaarsreceptie was vrijdagavond 10 januari druk bezocht. Na de speech van onze voorzitter hebben we geproost op een sportief, verbindend en plezierig hockey jaar!  Ook een bijzonder jaar, want we bestaan 15 jaar. En dat gaan we het hele jaar vieren!


Tijdens de ...
 
Nieuwsafbeelding
  

De extra grote afvalcontainer op het terrein van de club voorspelde niet veel goeds. Diverse commissies brachten daarom ook nog even snel hun met zorg verzamelde clubattributen in veiligheid. Ook Elkin vreesde nog even voor zijn kookgerei. 
Afgelopen zaterdag was het weer zover. Om ...
 
Nieuwsafbeelding

  Op zaterdag 11 januari 2020 organiseren we een Grote Opruimdag in en rond het clubhuis. Alle spullen waar wij geen doel meer voor hebben zullen we wegdoen. Er komt die dag een grofvuilcontainer waarin we alles kwijt kunnen. Als iets nog goed bruikbaar is zullen we het op Marktplaats zetten of er een ander doel voor zoeke ...
 
Nieuwsafbeelding
Het bestuur wenst alle leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders, supporters, buren en vrienden gezellige feestdagen toe! En geniet van de vakantie.
Daarnaast nodigen we iedereen van harte uit op onze Nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari vanaf 19:30 uur om te toosten op ons Lustrum jaar 2020 !

...
 
NieuwsafbeeldingDe drukke december maand loopt alweer bijna op zijn eind. We hebben bij de Jongste Jeugd mogen genieten van een gezellige Sinterklaasviering en ook de winterlunch was zoals altijd een enorm succes!
Speciale dank is er vanuit de Jongste Jeugdcommissie voor…  Alle ouders die geheel vrijwi ...
 
Nieuwsafbeelding


In het Lustrumjaar 2020 willen we een HCY magazine uitbrengen. Waarin we het verhaal van HCY willen communiceren.
Wij zoeken enthousiaste redacteuren voor het schrijven van artikelen. Als redacteur regel je zelf je interview of schrijf je je eigen artikel.
Heb je interesse, stuur dan een e-m ...
 
 
Nieuwsafbeelding


Vind jij het leuk om kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar hockeytraining te geven? Grijp dan nu je kans! Door roosterwijzigingen van enkele trainers, zijn er een paar plekjes ontstaan per maart 2020 bij de F- en de E-lijn. 
We starten woensdag 11 maart 2020 weer met trainen op het veld.
...
 
Nieuwsafbeelding


De gemeente heeft dinsdag 17 december het water van het Management Drives Veld afgesloten tot eind februari.
We gaan deze niet eerder aanzetten dan dat wij toestemming hebben van de gemeente.
Het veld is niet te reserveren, het verzoek is om veld 2 te reserveren. Mocht het Management Drives ...
 
Nieuwsafbeelding


Zaterdag 14 december was het Grote D-lijn Kerstfeest georganiseerd met 120 HCY kids. Met een bingo, kerstdiner en een disco!


Dank aan Elkin voor zijn kookkunsten, de evenementencommissie en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt! ...
 
 
Nieuwsafbeelding

Speciaal voor de E8-tallen wordt er dit jaar een extra dag op het Oliebollen zaaltoernooi georganiseerd door MHC Alliance. 
Op maandag 30 december in het Kennemer Sportcenter in Haarlem kunnen jongens en meiden meedoen aan de speciale clinic met een heuse Glow in the dark wedstrijdzaal!

Voo ...
 
Nieuwsafbeelding

Ook op HCY migreren wij in de winter. Als het koud wordt verlaten wij de velden en trekken we de zalen in.
Het eerste wedstrijdweekend tussen de balken heeft inmiddels plaatsgevonden en de eerste punten zijn binnen. Dit heeft ook wat consequenties voor de beschikbaarheid van de velden en het clubhuis.
 
Nieuwsafbeelding


Woensdag 11 december hebben we gezellig met 75 kinderen van de jongste jeugd en de BSO geluncht. Na de heerlijk hapjes en drankjes zijn de kinderen een kerstbal gaan versieren. Hierdoor hadden we een middagje een glinsterend clubhuis. Iedereen heeft super leuk meegedaan en de meeste ballen zijn meegegaan naar huis, of ha ...
 
Nieuwsafbeelding


Vrijdag speelden de heren van Ypenburg in de vierde ronde van de Silvercup thuis tegen Forescate.  Forescate speelt in de competitie twee klassen hoger dan HC Ypenburg. Even leek het ook een lastige wedstrijd te gaan worden voor de heren uit Ypenburg toen Forescate al in de 6e minuut de 0-1 in het net wist te leggen ...
 
Nieuwsafbeelding


Beste HCY vrienden,
Nu Sinterklaas (bijna) weer het land uit is en de Kerstperiode voor de deur staat is het weer de hoogste tijd voor een update uit de bestuurskamer.
Hockey technisch beleid Een belangrijk uitgangspunt voor ons als bestuur is het herijken van het bestaande hockey techn ...
 
Nieuwsafbeelding


Dat wij op Hockeyclub Ypenburg alcohol aan onze leden en bezoekers schenken zal menigeen niet ontgaan zijn.
Dat wij dit enkel mogen verkopen aan mensen die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt blijkt wat minder bekend te zijn onder sommige van onze leden en/of bezoekers. Ook is het volgens dezelfde regel ...
 
Nieuwsafbeelding


Verse  oliebollen: driedubbel goed!!

Hiervoor is de actie bedoeld
Rotaryclub Rijswijk-Ypenburg wil graag helpen. Wij verkopen daarom de lekkerste oliebollen zo vlak voor kerst! De opbrengst van de oliebollenverkoop is voor twee goede doelen die de club heeft gekozen. Daarnaast ...
 
Nieuwsafbeelding


Zondag 24 november kwam Sinterklaas en zijn Pieten bij HCY langs. Het clubhuis zat vol met lieve kinderen die aanhoorden wat Sinterklaas allemaal wist te vertellen over de verschillende teams. De Sint was zeer tevreden over al onze kinderen.
De Veterinnen B hebben voor Sinterklaas nog een Sinterklaasliedje ...
 
Nieuwsafbeelding


Ruil je oude tenue in, steun een goed doel en ontvang korting
Wil jij ook zo’n mooi nieuw tenue van Osaka? Lever je oude HCY-shirt en/of broek/rokje in bij Sport2000, koop het nieuwe Osaka HCY-shirt en ontvang een kortingsbon voor 2020! En het mooie is, je steunt hier ook meteen een goed doel! ...
 
 
Nieuwsafbeelding


Op zaterdag 14 december organiseren we voor alle kinderen van de D-lijn een spetterend Kerstfeest. We verzorgen een heerlijk kerstdiner, spelen Kerstbingo (waarbij leuke prijsjes te winnen zijn!) en sluiten af met disco. Kortom, het gaat een top avond worden! 
Locatie: clubhuis HCY Tijd ...
 
Nieuwsafbeelding


Het zijn echt de laatste inlever dagen…
De uiterste inlever datum is zondag 1 december 18.00 uur .  Dus heb je nog een boekje lever deze dan in voor zondag avond in de boxen op de bar van het clubhuis.  Alle boekjes die na 1 december 18.00uur worden ingeleverd kunnen we niet meer ...