mb1kampioen2014.jpg image.jpg jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg hagel.jpg rijp.jpg terrasmeubilair.jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Sponsoracties

Volvo NIHAM Club Bonus
6-6-2019|

Elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze clubdealer’ Volvo Niham Den Haag een nieuwe Volvo koopt of least, zorgt ervoor dat er een bedrag van liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort!
Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt.

Dus mocht u overwegen een Volvo te kopen en doet u dit bij Volvo Niham Den Haag, Westland of Zoetermeer dan levert deze sponsorovereenkomst ons als club nog eens extra €1000,- op. Een Volvo Select levert een Bonus voor HCY van €500,- op en een Carmen Lease contract een bonus van €500,- voor HCY

NB: Een nieuwe of volvo select occasion kan gecombineerd met een Carmen Lease contract dus 1.500 of 1.000 bonus opleveren voor HCY

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn:

  1. Als lid van je club koop of lease je een nieuwe of gebruikte (Select) Volvo bij Volvo Niham Den Haag, Westland of Zoetermeer en Volvo Nederland stort de bonus van € 1.000,- , €1.000,- of €500,- in de clubkas.
  2. De koper kan aantonen lid te zijn van de club HCY of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.
  3. De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van kopen aan Volvo Niham Den Haag via het overdrachtsformulier.
  4. Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen. De Volvo Clubbonus is een bonusuitkering en is geheel voor rekening van Volvo Cars Nederland.