Funkey Hockey

Funkey Hockey

Hockeyschool Movella start met Funkey Hockey op HC Ypenburg

Via deze link kun je zien welke mogelijkheden Movella heeft voor Funkey hockey. 


Als het maximaal aantal kinderen per groep is bereikt worden nieuwe aanmeldingen voor Funkey op de Funkey-wachtlijst gezet. Indien er plaatsen vrijkomen zullen nieuwe aanmeldingen kunnen instromen (inschrijfdatum is leidend).


Wat is Funkey?

Funkey is een lesprogramma van 3 x 8 lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar waarbij FUN in goed leren bewegen centraal staat, ofwel de KEY. De Funkey-trainingen worden gegeven door twee ervaren trainers van Hockeyschool Movella en zijn gericht op loopschool, balvaardigheden en een vorm van hockey. Het programma is gericht op het aanleren van motorische- en sociale vaardigheden.

 

Materiaal

Bij Funkeylessen gebruiken wij verschillende materialen zoals lintjes, hesjes, hoepels, pionnen, banken, zachte ballen en een (knots)hockeyset. Daarnaast introduceren wij de Fantastick (zie http://www.fantastick-hockey.nl).

 

Lesopbouw

Iedere les heeft een duur van ongeveer een uur inclusief een warming-up en afsluiting. Alle lessen beginnen met een warming-up. De warming-up is er op gericht om de kinderen veel te laten rennen in de vorm van loop- en tikspelletjes zoals overlopertje en hazentikkertje. De kinderen worden in groepjes verdeeld, zo mogelijk naar leeftijd en Funkey- of andere sportervaring. Vervolgens rouleren de groepjes iedere 12 minuten naar een andere oefening, dit mede om de aandacht vast te houden.

 

Wanneer

Via deze link kun je zien welke mogelijkheden Movella heeft voor Funkey hockey. .

 

Aanmelden

Aanmelden kan via Hockeyschool Movella. Nieuwe aanmeldingen zullen op de Funkey-wachtlijst komen. Indien er plaatsen vrijkomen kunnen nieuwe aanmeldingen instromen (inschrijfdatum is leidend).

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis Geurts

Hockeyschool Movella

06-34847034

[email protected]