hagel.jpg jongensb1.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg rijp.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg image.jpg terrasmeubilair.jpg esmeelooijen.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


De accommodatie

HC Ypenburg ligt in de wijk "De Bras" van Ypenburg, Den Haag. De club beschikt over een modern clubhuis met alle voorzieningen en drie kunstgrasvelden (1 x water, 2 x zand).


Om een veld te reserveren, vul het formulier in.
Let op, de reservering is pas definitief wanneer de reservering bevestigd is.

Denk ook aan de volgende zaken

  • Is er barbezetting nodig? Controleer bij de barcommissie of die er is. Reserveer tijdig. Mocht u buiten de reguliere speeltijden of kort voor de datum een veld reserveren is het mogelijk dat er geen barbezetting gepland is. Toch graag barbezetting? Mail ons op [email protected] om te zien wat de mogelijkheden zijn. Let op: soms lukt het niet of zijn er te weinig wedstrijden om bezetting te regelen. Zoals bijna alles binnen de club werken we met vrijwilligers en zijn onze middelen beperkt.
  • Organiseer je een evenement? Meer aanmeldingen nodig? Stuur de redactie een berichtje en die zorgt voor meer publiciteit met via de site, app en social media(meer info).