Start hockeycompetitie seizoen 2021-2022
14 Juli

Start hockeycompetitie seizoen 2021-2022


De junioren die starten in de landelijke (sub)top spelen op zaterdag 4 september hun eerste competitiewedstrijd. De rest van de junioren mogen vanaf zaterdag 11 september weer deelnemen aan de competitie en de senioren vanaf 12 september.

Oefenwedstrijden 4/5 september
Natuurlijk wil iedereen zich goed voorbereiden met het nieuwe team. Daarom organiseert het wedstrijdsecretariaat oefenwedstrijden in het weekend van 4/5 september voor de junioren en de jongste jeugd. De wedstrijden staan in Lisa, de wedstrijdtijden volgen nog.

Trainingsschema
Het trainingsschema is bijna gereed. We publiceren deze uiterlijk deze week in Lisa. Het gaat dan om het hoofdschema, het trainingsschema dat we hanteren met alle drie velden in gebruik. De datum dat dit schema definitief in gebruik genomen kan worden hangt af van de voortgang van de veldrenovatie.

Trainen
Sommige teams staan alweer te popelen om te trainen.
•    Vanaf 16 augustus mogen de junioren die uitkomen in de landelijke (sub)top, Heren 1 en Dames 1 starten met trainen.
•    Vanaf 23 augustus mogen de selectieteams weer trainen.
•    Vanaf 30 augustus zijn alle teams weer welkom om te trainen op het hockeyveld.
•    Vanaf 8 september starten ook de Jongste Jeugd teams met trainen.

Aangepast trainingsschema
De renovatie van de velden is nog in volle gang, daarom volgt voor de hiervoor genoemde periode een aangepast trainingsschema waarbij elk team 1x op HCY traint. De gehuurde veldcapaciteit van HCP en RingPass wordt verdeeld over de teams. Binnenkort hierover meer informatie.

Wedstrijdsecretariaat is afwezig
Tussen 19 juli en 15 augustus is het wedstrijdsecretariaat gesloten. Ook appjes en mailtjes die privé naar de leden van het wedstrijdsecretariaat worden gestuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wenst het wedstrijdsecretariaat jullie allemaal een hele fijne zomer toe!
Lars en Renée