jongstejeugdcopy.jpg rijp.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg wkveld.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg esmeelooijen.jpg jongensb1.jpg hagel.jpg terrasmeubilair.jpg image.jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Vrienden van HCY

Wie zijn de Vrienden van HCY?

De vrienden van HCY hebben allemaal een band met HC Ypenburg. Omdat ze er zelf hockeyen, of hebben gehockeyd, of omdat hun kinderen of andere familieleden lid zijn. En omdat ze HCY een warm hart toedragen. Iedereen die zich op wat voor manier dan ook verbonden voelt, kan lid worden van de Vrienden van HCY. Bedrijven die een financiële bijdrage willen leveren, worden verzocht contact op te nemen met de sponsorcommissie van HCY.

Inmiddels hebben zich al ruim 30 ‘vrienden’ aangemeld, maar er zijn vast nog veel meer mensen die zich willen aansluiten bij dit mooie initiatief.

Wat doen de Vrienden van HCY?

De vrienden van HCY is een groep mensen die los van de begroting van de Hockeyclub Ypenburg wil bijdragen aan de ontwikkeling van de club. De Vrienden van HCY willen de hockeysport binnen HC Ypenburg bevorderen en veraangenamen door het realiseren van projecten. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van nieuw meubilair in het clubhuis, touwen voor veldafscheiding, mobiele tribunes (zie foto), het plaatsen van fietsenrekken, technische innovaties etc. Projecten waar iedereen binnen HC Ypenburg van profiteert, van jong tot oud, van breedte tot selectie. Het kenmerkende van de Vrienden van HCY is dat iedere "Vriend” zelf een voorstel kan doen voor zo’n project. Veelal zijn voor dergelijke projecten binnen HCY zelf onvoldoende middelen beschikbaar. Het bestuur van HCY ondersteunt dit initiatief voor 100%. Deze ondersteuning is geformaliseerd met een samenwerkingsovereenkomst tussen de "Vrienden” en het bestuur van HCY.

Hoe werkt het?

Voor 100 euro per jaar ben je lid van de Vrienden van HCY en beslis je mee over de wijze waarop wij HC Ypenburg ondersteunen. Het bestuur van de Vrienden van HCY organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor alle vrienden. Die bijeenkomst staat in het teken van vriendschap en het bespreken van de projectvoorstellen die door de vrienden zijn ingediend. Gezamenlijk kiezen wij dan het initiatief waarmee wil HCY ondersteunen. Alle vrienden denken en beslissen dus mee!

Wat krijg je er verder voor terug?

Niet alleen dankbaarheid vanuit HC Ypenburg, maar ook een vermelding op het Vrienden van HCY Bord in het clubhuis. Speciale dank gaat uit naar Caminada Notarissen, die de inschrijving en de statuten van de vereniging Vrienden van HCY heeft verzorgd.

Meer informatie?

Meer informatie over de Vrienden van HCY is rechtsbovenaan te vinden op www.hcypenburg.nl. Via de website kun je ook een inschrijfformulier downloaden. Of stuur een bericht naar [email protected].

Vrienden van HCY