rijp.jpg jongensb1.jpg wkveld.jpg mb1kampioen2014.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg jongstejeugdcopy.jpg sakemetjb1.jpg hagel.jpg image.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg esmeelooijen.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


De Grote Clubactie

De Grote Clubactie (GCA) start ieder jaar in september. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar de club! Ieder jaar bepalen we samen met de verkopers, de leden dus, wat de beste bestemming is voor de opbrengst van iedere actie. In de afgelopen jaren heeft de club bijvoorbeeld een mobiele tribune aangeschaft, een uitgebreide lounge-set voor in het clubhuis gekocht, mini-goaltjes aangeschaft, nieuwe geluid-boxen voor in het clubhuis, zijn er twee clinics georganiseerd en is er een sleeppush-tafel besteld!

Maar ook de lotenverkopers (jij dus!) winnen ieder jaar mooie prijzen! Zoals waardebonnen te besteden bij een speelgoed-winkel, of een team-uitje naar de bowling-baan! Bekijk de presentatie voor meer informatie. Achtergrond-informatie en de procedure rondom de Grote Club Actie vind je hier.