Vrienden van HCY

Vrienden van HCY

VRIENDEN VAN HCY

De vrienden van HCY hebben allemaal een band met HCY. Omdat ze er zelf hockeyen, of hebben gehockeyd, of omdat hun kinderen of andere familieleden lid zijn. En omdat ze HCY een warm hart toedragen. Iedereen die zich op wat voor manier dan ook verbonden voelt, kan lid worden van de Vrienden van HCY. Bedrijven die een financiƫle bijdrage willen leveren, worden verzocht contact op te nemen met de sponsorcommissie van HCY.


WAT DOEN DE VRIENDEN VAN HCY?

De Vrienden werken volgens het 3D-model: mee-Denken, mee-Discussieren én mee-Doen. Los van de begroting van HCY willen de Vrienden bijdragen aan de ontwikkeling van de club. Wij willen de hockeysport binnen HCY bevorderen en veraangenamen door het realiseren van projecten. Projecten waar iedereen binnen HCY van profiteert, van jong tot oud, van breedte tot selectie. Het bestuur van HCY ondersteunt dit initiatief voor 100%.

In de afgelopen jaren hebben we het volgende gerealiseerd of mogelijk gemaakt:

2023 G-hockey clinics

2023 Sfeerverlichting buiten

2023 PubQuiz

2022 Koffie-apparaat

2022 Koffieautomaat op de Bakfiets

2023 Superlot

2019 Karaokeset

2021 Trainersjassen

2021 Dug Out doeken

2019 Oplaadstation mobiele telefoon

2020 Afvalscheiding

2020 Lustrumbier

2020 Coachborden

2019 Afschedingstouwen veld

2019 Barkrukken


HOE WERKT HET?

Voor 100 euro per jaar ben je lid. Leden tot 30 jaar betalen 50 euro per jaar.

Het bestuur van de Vrienden van HCY organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor alle Vrienden. Die bijeenkomst staat in het teken van vriendschap en het bespreken van de projectvoorstellen die door de Vrienden zijn ingediend. Gezamenlijk kiezen wij dan het initiatief waarmee wil HCY ondersteunen. Alle Vrienden denken en beslissen dus mee!

Inschrijven kan door dit formulier te downloaden en ondertekend te sturen naar: [email protected]

Vrienden van HCY