Teamsponsoring HCY

Teamsponsoring HCY

Heb je interesse om aankomend seizoen een team te sponsoren met een shirt, tenue of trainingspak? Ben of ken je een bedrijf dat belangstelling heeft? Daar maak je het team en HCY heel erg blij mee! 

Wij zijn alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage aan onze vereniging en willen graag dat zij zich thuis voelen op de club. Samen met de sponsors houden we de club financieel gezond. 

Sponsorcommissie 
Alle sponsoractiviteiten worden gecoördineerd door de vrijwilligers van de sponsorcommissie. Ook voor bordsponsoring of een sponsorpakket op maat ben je bij de sponsorcommissie aan het juiste adres.

De regels bij sponsoring
Aan sponsoring zit wel een aantal regels. Zo is het gebruik van de naam van de club en/of van het HCY logo en het bedrukken van logomerk-, naam en/of bedrijfslogo’s alleen toegestaan op artikelen van het merk Indian Marahadja, die verkrijgbaar zijn bij Jumbo Hockey & Golf Rijswijk. Het wedstrijdtenue (Thuis) is niet beschikbaar voor het bedrukken door sponsoren. HCY is eigenaar van het beeld- en woordmerk van HCY en HC Ypenburg en Indian en Jumbo hebben het exclusief recht op het gebruik van het HCY logo. Dat geldt voor alle trainingspakken, sporttassen, sweaters, hoodies, vesten en wedstrijdshirts.

Indian Marahadja kleding en bedrukking
In de Jumbo Hockey & Golf winkel in Rijswijk kunnen de verkopers je adviseren over de mogelijkheden en prijzen voor Teamsponsoring en bedrukking. Naast de Indian Marahadja artikelen verzorgt Jumbo Hockey & Golf Rijswijk ook textielbedrukking voor o.a.: nummers, namen en/of sponsorlogo bedrukkingen. In de Jumbo Hockey & Golf winkel in Rijswijk kan voor de Teamsponsoring met kleding en/of bedrukking een offerte en desgewenst ook een proefdruk worden opgevraagd.

Sponsoring vooraf melden
Sponsoruitingen mogen niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor en/of met andere afspraken met sponsoren en partners van HCY, daarom dient sponsoring altijd vooraf gemeld te worden aan de sponsorcommissie voor goedkeuring. Daarnaast willen we alle Teamsponsoren ook graag uitnodigen voor de sponsoractiviteiten op de club samen met de andere Clubsponsoren. Om alle Teamsponsoren uit te kunnen nodigen hebben we wel de juiste e-mailadressen nodig van de betreffende Teamponsoren. Stuur hiervoor je (bedrijfs-)naam, telefoonnummer en e-mailadres naar de HCY Sponsorcommissie.

Kosten voor Teamsponsoring en bijdrage aan HCY
Voor het komende seizoen (23/24) heeft het bestuur besloten om geen verplichte bijdrage aan HCY van toepassing te stellen voor Teamsponsoring, dit met uitzondering van Teamsponsoring van H1 en D1). De sponsor draagt wel de kosten van de kleding, inclusief de kosten voor de gewenste bedrukking. 

Sponsor activiteiten en andere (reclame)uitingen op HCY 
Alle (Team en Club)sponsoren en Vrienden van HCY worden uitgenodigd voor de sponsor activiteiten, die georganiseerd worden door de HCY Sponsorcommissie. Mocht je als Teamsponsor ook vermeld willen worden op de HCY website en in de HCY app met logo en/of verwijzing naar de eigen (bedrijfs-)website of bijvoorbeeld voor een leuke sponsoractie voor de HCY leden, dan is dit al mogelijk vanaf slechts 100 euro per jaar (excl. BTW). Neem gerust contact op met de HCY Sponsorcommissie om de sponsormogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken! 

Nog vragen?
Voor vragen over sponsoring kunnen jullie altijd bij ons terecht via [email protected].

We wensen iedereen veel succes toe met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!