Commissaris van de dag

Commissaris van de dag

Iedere zaterdag en zondag waarop er wedstrijden worden gespeeld is ons clubhuis een druk bedrijf. Op zaterdagen wordt de wedstrijdtafel bemenst om ieder naar het juiste veld te wijzen. Naast al deze bijdragen is er ook een commissaris van de dag op elke speeldag. Dit is degene die de accommodatie opent, samen met de barcommissaris, die overzicht houdt op het totale verloop van de speeldag, die inspringt waar nodig en aan het eind van de dag alles weer afsluit.

Praktische klussen als zorgen dat de vlaggen (goed) hangen, de toiletrollen worden aangevuld en er aan het eind van de dag geen rotzooi op het veld ligt, worden afgewisseld met het beoordelen of de velden bespeelbaar zijn en het beantwoorden van allerlei vragen. Geen enkele dag is hetzelfde.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden en ouders van leden die eenmaal per seizoen commissaris van de dag willen zijn. Alle instructies zijn beschreven. Nadere toelichting is natuurlijk beschikbaar en als je wilt, kun je een persoonlijke cursus ‘vlaggen hijsen’ krijgen. Je kunt je aanmelden bij [email protected]