Vrijwilligers mogen Pluim van gemeente aanvragen
23 November

Vrijwilligers mogen Pluim van gemeente aanvragen

Ook dit jaar kan je als vrijwilliger van HCY, weer een Pluim, de jaarlijkse waardering van de gemeente Den Haag, aanvragen. Dus, ben je al 3 maanden of langer actief als vrijwilliger bij HCY? Dan verdien je een Pluim!

De gemeente Den Haag geeft Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal credits. Hiermee kan je één of meer cadeautjes bestellen in de webwinkel (Pluimen) van Den Haag Doet. Hiermee bedankt de gemeente Den Haag je voor je inzet. Zo kun je bijvoorbeeld de Pluimen (credits) inwisselen voor een bon van diverse webwinkels (bijv. de Rituals, Dille en Kamille), korting op een hotelovernachting of een andere winkel of activiteit. 

Het enige wat je hoeft te doen is naar https://vrijwilligers.denhaagwaardeert.nl te gaan en je aan te melden. Het telefoonnummer van HCY wat je in kunt voeren is: 0707370753. Vergeet niet de aanvraag te bevestigen via de mail die je ontvangt. Als je aanmelding is goedgekeurd ontvang je via de post de Pluimen cadeaukaart.

De Pluim wordt kosteloos thuisgestuurd op het adres dat je invult bij de aanvraag. Na ontvangst is je Pluim nog drie jaar geldig.