Een team sponsoren doe je zo!
13 Juli

Een team sponsoren doe je zo!


Heb je interesse om het volgend seizoen een team te sponsoren met een shirt, tenue of trainingspak? Ben of ken je een bedrijf dat belangstelling heeft? Daar maak je het team en HCY heel erg blij mee!

Wij zijn alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage aan onze vereniging en willen graag dat zij zich thuis voelen op de club. Samen met de sponsors houden we de club financieel gezond.

Osaka is onze clubkledingleverancier, geleverd door Sport2000 in Nootdorp. Bij teamorders van 8 stuks of meer krijg je 25% korting op de trainingswear van HCY, bij aanschaf van het HCY tenue (shirt+ short/rokje+ kousen) geldt een combideal met €10.- korting. Het thuistenue is niet beschikbaar voor het bedrukken door sponsoren. In de winkel kunnen de verkopers je adviseren over de mogelijkheden.

Aan sponsoring zit wel een aantal regels. Zo is het gebruik van naam en logo van de club alleen toegestaan op artikelen die gekocht zijn bij Sport2000 Nootdorp en alleen op de Osaka kledinglijn.

HCY is eigenaar van het beeld- en woordmerk en Osaka heeft het exclusief recht op het gebruik van het logo. Dat geldt voor alle trainingspakken, sporttassen, sweaters, hoodies, vesten en wedstrijdshirts. Textielbedrukking wordt ook verzorgd door Sport2000 in Nootdorp, vraag bij Sport2000 om een offerte en proefdruk.

De sponsor draagt de kosten van de kleding inclusief de gewenste bedrukking. Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk- of bedrijfslogo’s, is alleen mogelijk indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging. Deze bijdrage voor een sponsor bedraagt 100 euro (excl. btw) per team per seizoen. Deze actie is verlengd tot eind 2021. Nieuwe en bestaande bord- en kassasponsoren betalen overigens geen extra bijdrage. Als sponsor word je uitgenodigd voor de sponsorevenementen en wordt het logo vermeld op de website van HCY.

Sponsoruitingen mogen niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor en/of andere afspraken met sponsoren en partners van HCY, daarom dient sponsoring altijd vooraf gemeld te worden aan de sponsorcommissie. Ook voor bordsponsoring of een sponsorpakket op maat ben je bij de sponsorcommissie aan het juiste adres.

Wij wensen jullie veel succes toe met de voorbereidingen. Voor vragen over sponsoring kunnen jullie altijd bij ons terecht via [email protected].

We wensen iedereen  een fijne zomer toe!