toernooien

toernooien

Wat is er nu leuker dan een toernooi spelen? De hele dag met je team gezellig hockeyen! Daarom organiseert HC Ypenburg tijdens de tweede helft van het veldseizoen verschillende leuke toernooien. Het aanbod verschilt per jaar. Van losse toernooien, zoals het spetterende D-toernooi tot onze vaste succesvolle toernooien, zoals de Panne competitie en het Circustoernooi.

Een toernooi organiseren is super leuk! Elke jaar is er weer een groep ouders die samen met de lijncoördinator, ondersteund door de toernooicommissie enthousiast aan de slag gaat om een succesvol, maar vooral leuk toernooi voor zijn of haar lijn te organiseren. Je krijgt hierbij de ruimte om het toernooi op jouw manier te organiseren. En wat geeft nou meer voldoening dan een grote groep kinderen of volwassenen te zien genieten van een mooie hockeydag.

Jaarlijks organiseren we de volgende toernooien:
De jongste jeugddag (vanuit de knhb)
Het F toernooi
Het E toernooi
Het Familietoernooi

Zoals je ziet, staat niet voor elke lijn een toernooi op het programma. Maar geen nood! Wil jij een toernooi in jouw lijn? Neem contact op met de toernooicommissie en zijn helpen je graag bij de organisatie van het toernooi voor jouw lijn.

De volgend toernooien staan voor 2022 op het programma:

De KNHB Jongste Jeugddag met als thema: Nog onbekend

De jaarlijkse en verplichte jongste jeugddag vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni 2022. Dit toernooi voor de tweedejaars F-jes en voor en de eerste en tweede jaars E-teams is de afsluiting van de competitie. Je speelt nog een keer tegen de teams die je in de competitie bent tegengekomen. Het thema voor 2022 is nog onbekend.

De exacte invulling zal per vereniging verschillen. De KNHB bepaald welk team er bij welke vereniging speelt. Je ontvangt via de ontvangende vereniging tegen die tijd nadere informatie over de dag. Je hoeft je voor dit toernooi niet op te geven. Dit afsluitende toernooi is namelijk onderdeel van de competitie en daarom is elk team ook verplicht mee te doen aan dit toernooi.

Het familie van de  F toernooi

Op zaterdag 2 juli 2022 vindt het allereerste familie van de F toernooi plaats op HC Ypenburg.
Dit toernooi is voor zowel de eerste als de tweedejaars F-jes. We spelen 6 tegen 6 wedstrijdjes en sluiten de dag af met een gezellige barbecue

Je kunt je als team opgeven via onderstaand mailadres.

Een team van 8 personen bestaat uit tenminste 2 fjes, 2 kinderen onder 12 en maximaal 4 volwassenen.

De kosten voor de deelname zijn €75,00 per team. Is je team groter qua aantallen komt er per volwassene €10 bij en per kind € 7,50

Jullie doen toch ook gezellig mee?
Schrijf je in via: [email protected] 

Na inschrijving krijg je een formulier toegestuurd waar je de gegevens van het team op kunt zetten en de namen van de deelnemers.

Inschrijven kan tot en met 6 juni

Het  E toernooi


Het Familie toernooi

Traditioneel is er aan de start het familie toernooi. 

Afgelopen jaren hebben Melanie, Hugo en Maaike met zeer veel plezier het familietoernooi georganiseerd. Maar het is nu tijd dat een nieuw team dit gaat overnemen. Meld je snel aan om dit gezellige toernooi dit jaar te organiseren. Want het zou toch zonde zijn als het familie toernooi dit jaar niet wordt georganiseerd!.

Organiseer jij het Familie toernooi in  2022? Mail dan naar [email protected]