25 juni 2016 het DVC toernooi bij HCP voor seniorenteams
To 3 Juni

25 juni 2016 het DVC toernooi bij HCP voor seniorenteams

Nog geen tijd gehad om een leuk feest uit te zoeken waar je met je team het seizoen kan afsluiten? Of komen jullie er simpelweg met al die ver-
schillende meningen in één groep niet uit? Goed dat je deze mail voor je neus hebt dan! Ik - doorgaans door het leven als Kapitein Courgette - wil jou en je team graag uitnodigen voor een ‘hockeytoernooi’ bij Hockeyclub Pijnacker.

Ik zet het tussen aanhalingstekens, want ik moet eerlijk zijn: serieus gehockeyd wordt er niet. Wat mensen wel serieus nemen? Het verkleden! Dansen! Drinken! Het schuimkanon! Zonnen! Een hele dag gewijd aan de derde helft eigenlijk: Het Dikke Vette Courgette Toernooi. Hét toernooi waarbij je een lullig prijsje krijgt voor het winnen van een hockeytoernooi en een geweldige prijs voor je superoriginele teamthema.

Meedoen is simpel: verzamel een team (stickskills of geen skills - maakt niet uit); verzin een teamnaam met bijpassend thema, schrijf je in door een mail te sturen met de namen van je groep naar [email protected] en kom 25 juni naar HCPijnacker voor een onvergetelijke dag.

Hoe onvergetelijk? Kijk daarvoor even op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/kapitein.courgette/?ref=aymt_homepage_panel De pagina staat vol foto’s en filmpjes van vorige jaren waarmee ik jullie probeer te verleiden om 25 juni deze kant op te komen.

Ik hoor je denken: ‘Leuk joh, wat mag dat kosten dan?’ Terechte vraag.

Een dagje op mijn feest van 10.00 uur tot 00.30 uur - kost 25 euro per persoon. Daar krijg je ook wat voor, namelijk: entree, deelname aan hoc-
keytoernooi, lunch, avondeten en de mogelijkheid om te douchen. In een mailtje na je inschrijving krijg je een reply met daarin het rekeningnummer waar naar je het betreffende bedrag kan overmaken.

Kortom, weinig reden om niet te komen toch?

Heb je vooraf nog vragen dan kun je die altijd aan me stellen. Ik ben een fictief figuur dus ik reageer eigenlijk ook alleen via Facebookberichtjes. Ik ben er gelukkig wel snel in geworden.

Tot 25 JUNI!

Groetjes,
Kapitein Courgette