MC1 ongeslagen kampioen in de 1e klasse
Ju 9 Juni

MC1 ongeslagen kampioen in de 1e klasse

Wat een ongelooflijke prestatie heeft dit talentvolle team dit jaar neergezet. Het begon allemaal met een 3e plaats op het Top-voorbereidingstoernooi bij Forescate en een teamweekend met veel hockey in Port Zélande. Tijdens de voorcompetitie misten we op één punt na een plaats in de subtop. Jammer, maar de meiden lieten zich niet kennen en gingen er vol voor! Voor de winterstop stonden we samen met Rijswijk op een eerste plaats.
 
 
De zaal….. De voorbereiding kon niet beter, Saturnustoernooi en twee andere toptoernooien werden gespeeld,  maar liefst 3 bekers gingen mee naar Den Haag. De meiden hadden de smaak te pakken……..  Ze werden KAMPIOEN in de zaal.

De competitie begon weer, eerst werd er getraind in de sneeuw, maar natuurlijk ook op het veld. We waren er weer klaar voor. De ene na de andere overwinning, een 1e plaats op een 2-daags toernooi in Loenen, de kampioenstrein denderde voort.
Zal het ons "wonderdrankje” dat we iedere wedstrijd met z’n allen dronken, zijn geweest? De meeste meiden gruwelen er nog van. Bietensap, naar het recept van Ellen Hoog. Nee, dat denk ik niet. Het was het talent en de wilskracht van de meiden van de MC1! Afgelopen zaterdag werden ze na een overtuigende zege van 6-0 KAMPIOEN in Rotterdam. En dat ongeslagen! 
 
Een heerlijk seizoen met een topteam.