Jongens D2 op stoom
Ju 22 September

Jongens D2 op stoomJongens D2 op stoom

De 15 jongens van de D2 zijn klaar voor een nieuw hockeyseizoen. En ze hebben er zin in hoor! Na een wat vreemd coronajaar (wat natuurlijk voor iedereen geldt) zijn ze klaar voor het grote werk op een heel veld. En hoe, strak in een trainingspak voorzien van naam en rugnummer. Gesponsord door maar liefst 7 sponsoren en onder de bezielende leiding van Sjoerd Westdijk, Sergio Malta en Oliver Rap. Die laatste 3 zullen overigens binnen afzienbare tijd ook strak in het trainingspak verschijnen;-).

Naast kampioen sponsoren staan de jongens, na 2 wedstrijden te hebben gespeeld, nu bovenaan in de poule en willen ze ook bovenaan eindigen. Met de support van de ouders van de Jongens D2, kanjers van coaches/trainers, top teammanager Maaike Westdijk, maar vooral met een groep jongens die met heel veel plezier samen hockeyen, gaat dat vast goed komen!

Met een speciale dank aan de sponsoren: Lisette van Lamoen Businesscoaching, Legaltree, Montr Safety Solutions, OverheidZZP, Westdijk Financial services, Guido den Braven (privé sponsor) en Victor van Veldhoven (privé sponsor).