MC1 altijd in actie!
Ju 30 Juni

MC1 altijd in actie!


Wat is nou een leuke manier om je hockey kennis en plezier over te dragen aan de jongste jeugd…..? Door als TEAM training te geven.
Wij, meiden van (inmiddels oude) MC1, hebben tot aan vorige week iedere vrijdagmiddag samen met onze trainer/coach Monique training gegeven aan M8E1 & M8E2. 
21 enthousiaste 2e jaars E meiden die wij bijna 30 vrijdagen van alles over hockeyen hebben mogen leren. Wij vonden het super leuk om te doen en we hebben er zelf ook veel van geleerd.

We hadden met Monique een speciale training app groep waarin de oefeningen voor de training gedeeld werden en we zorgden er als MC1 team altijd voor dat er 4 meiden van ons naast Monique op het trainingsveld stonden. 
Ook de keepers kregen aanwijzingen van ons, en natuurlijk extra leuk als onze eigen keeper er ook bij was om dit te doen. 

Lieve meiden van M8E1 en M8E2 we zijn super trots op jullie, jullie hebben altijd lekker getraind en goed jullie best gedaan. Wij weten zeker dat jullie het in Meisjes D volgend jaar goed gaan doen. En dan komen we jullie zeker een keer aanmoedigen! 
En wie weet kunnen we jullie dan nog eens een leuke training of clinic geven.

Lieve groetjes van iedereen van MC1 2020-2021