22 tm 25 mei 2015 Hudito Happy Hockeydays voor senioren
To 29 Januari

22 tm 25 mei 2015 Hudito Happy Hockeydays voor senioren

Dit jaar organiseert Hudito voor de 22ste keer de Hudito Happy Hockeydays! Dit is een internationaal hockey toernooi van 22 tot en met 25 mei (pinksterweekend). Het hockeytoernooi is bedoelt voor senioren en we hebben mannen, vrouwen en mixed poules.

Wat maakt ons anders dan alle andere toernooien? Ten eerste duurt ons toernooi 4 dagen, de finale is wel al op zondag. Maar wat doe je na de finale? Feesten natuurlijk! Van zondag op maandag hebben wij de never-ending-party, welke gestart wordt met een band om 21 uur en eindigt op maandag morgen 8 uur! Waarna er uiteraard een luxe ontbijt voor je klaar staat. Maar dit is niet alles, naast dit feestje voor de die-hards hebben wij op vrijdag het openingsfeest en op zaterdag de thema party. Dit jaar is ons thema Las vegas, neem je geluksonderbroek dus mee want je zal hem nodig hebben!

Het clubhuis, de bierrace en de verschillende acts gedurende het weekend zullen allemaal gehuld zijn in las vegas stijl. Wij hopen dan ook dat jullie het geheel aan komen vullen met mooie teamoutfits en teamnamen.

Nieuwsgierig geworden? Er staat nog veel meer info op onze website; www.hhhdays.com

Hopelijk zien we jullie de 22ste!
De HHH-commissie