13 juni 2015 - Beachtoernooi Castricum bij MHCC
To 1 Januari

13 juni 2015 - Beachtoernooi Castricum bij MHCC

Beachtoernooi Castricum


 

Beste Beachgangers, toernooi-liefhebbers en wedstrijdsecretarissen,

13 juni 2015 vindt, vanaf 14.00 uur, de 7e editie van het Beachtoernooi bij MHCC in Castricum aan Zee plaats.
 
We gaan terug naar lang vervlogen tijden, oftewel Back to the Beach!

We gaan genieten van het strand en spelen een toernooi zoals dat vroeger gebeurde, met ouwelui en bakvisjes. Wij zorgen voor maaltijdbonnen, stijlvol dinertje, kersen op de appelmoes of een lekker advocaatje. De dag sluiten we af met een super fuif en de beste fuifnummers. En jullie mogen je hijsen in een heerlijk gedateerde outfit.
 
Net als vroeger hebben we een damespoule (30+), herenpoule (35+) en een poule met mixed-teams (gevorderde trimmers). Retourneer voor 30 mei het ingevulde inschrijfformulier (zie bijlage) om je team aan te melden. Halve teams zijn ook van harte welkom, je wordt dan in overleg samengevoegd bij een ander team.
 
Mocht je geen aanvoerder meer zijn van je team, wil je dan zo vriendelijk zijn om de uitnodiging door te sturen? De wedstrijdsecretarissen kunnen de uitnodiging doorsturen naar de trimgroep binnen hun club of naar de veteranen- en veterinnenteams.
 
Tijd voor een feestje!

Eveline van Schaik, Alfred Wagenaar, Hester Zonjee, Marion Sprenkeling, Leonard Eveleens, Marjan Meijrink, Bas Visser, Michiel van Zeggeren