JD12 zaalkampioen!
Za 19 Februari

Voor de JD12 was het de laatste speeldag erop of eronder. Alleen met twee wedstrijden winst zouden de mannen kampioen zijn.

De eerste wedstrijd tegen Ringpass begon goed met binnen 10 minuten 1-0 voor en eindstand 4-0.

De tweede wedstrijd tegen HGC, een geduchte tegenstander waarvan de vorige keer verloren is, zou wel eens spannender kunnen worden. De mannen van HCY stonden vanaf het begin op scherp en dat was te zien in de eerste minuten. Binnen 5 minuten 4-0 voor! Het openingsdoelpunt was een beauty van een goal: lobje over de keeper vanuit een bijna onmogelijke hoek. De overige 30 minuten hielden de mannen de boel goed dicht achterin, blokken dat kunnen ze. De eindstand 4-1 winst en daarmee kampioen.