Introductie Join-Forces voor trainers en coaches op 29 augustus
Ju 21 Augustus

Introductie Join-Forces voor trainers en coaches op 29 augustusOp 29 augustus zal onze partner Fysioplein een introductie verzorgen van het blessurepreventie-programma Joint Forces. Hiervoor zijn alle trainers en coaches van ABCD-elftallen uitgenodigd en rekenen we op jullie aanwezigheid. Het programma start om 19.30 uur in het clubhuis met presentatie van het programma en aansluitend zullen de fysiotherapeuten van Fysioplein de oefeningen uitleggen op het veld. Achtergrondinfo is te lezen op de website van Join(t) Forces

HCY hecht veel waarde aan blessurepreventie en om de aanwezigheid van trainers en coaches mogelijk te maken zullen er op woensdag 29 augustus vanaf 19.30 uur GEEN TRAINGEN zijn voor ABCD-elftallen.

Sommige teams hebben nog geen coach aangemeld en hebben dus ook de email met de uitnodiging niet ontvangen. De uitnodiging geldt voor alle trainers en coaches van ABCD-elftallen, zowel jongens als meisjes. Wil je gaan coachen meldt dit zo snel mogelijk (per email) aan de TC, zodat je in het TC-bestand wordt opgenomen. Voor de introductieavond worden jullie verwacht in sportkleding.