Slottoernooien 2018
Ju 3 Juli

Slottoernooien 2018Ook aan de toernooiperiode voor de jongste jeugd en de D-jeugd is weer een eind gekomen. We kunnen terugblikken op 4 geslaagde toernooien en een vermoeiende maar leuke sleepover bij HCY. In tegenstelling tot de afgelopen jaren hebben we bij elk toernooi fantastisch droog en (te?) warm weer gehad waarbij er flink gesmeerd werd om aan het einde van de dag de toch al rode hoofdjes (van de sportieve inspanningen) niet nog roder werden.

Het slagen van dit alles kan niet zonder de hulp van de ouders van de teams bij de bardiensten, het opruimen en allerlei andere zaken die op een toernooi dag nu eenmaal moeten gebeuren. De aan de toernooien gekoppelde thema’s zorgden weer voor veel creatieve outfits bij alle deelnemende teams. Dit creëert dan meteen een sfeer die we graag op HCY zien.

Alle hulpmeiden en hulpjongens bedankt dat jullie geholpen hebben.  De extra handen van jullie onder andere tijdens de warming ups en spelletjes waren super! En we moeten ook de verschillende organisatietjes bedanken die met veel inzet hebben gewerkt aan hun toernooi of aan de sleepover. Jullie zijn erin geslaagd om iets succesvols neer te zetten!

Lees hier verder hoe het op de verschillende toernooien is gegaan!

Mochten mensen nog tips of tops met ons willen delen dan kan dat via: [email protected]

We starten het seizoen weer met het Familie toernooi. Opgeven kan tot 7 augustus via [email protected]

Tot bij het volgend toernooi!
Hugo, Melanie en Maaike