Slottoernooien 2018
Ju 20 Juni

Slottoernooien 2018Ook aan de toernooiperiode voor de jongste jeugd en de D-jeugd is weer een eind gekomen. We kunnen terugblikken op 4 geslaagde toernooien en een vermoeiende maar leuke sleepover bij HCY. In tegenstelling tot de afgelopen jaren hebben we bij elk toernooi fantastisch droog en (te?) warm weer gehad waarbij er flink gesmeerd werd om aan het einde van de dag de toch al rode hoofdjes (van de sportieve inspanningen) niet nog roder werden.

Het slagen van dit alles kan niet zonder de hulp van de ouders van de teams bij de bardiensten, het opruimen en allerlei andere zaken die op een toernooi dag nu eenmaal moeten gebeuren. De aan de toernooien gekoppelde thema’s zorgden weer voor veel creatieve outfits bij alle deelnemende teams. Dit creëert dan meteen een sfeer die we graag op HCY zien.

Alle hulpmeiden en hulpjongens bedankt dat jullie geholpen hebben.  De extra handen van jullie onder andere tijdens de warming ups en spelletjes waren super! En we moeten ook de verschillende organisatietjes bedanken die met veel inzet hebben gewerkt aan hun toernooi of aan de sleepover. Jullie zijn erin geslaagd om iets succesvols neer te zetten!

Jongste jeugd dag met als thema beroepen
Het toernooi waarbij alle E en tweede jaars F- teams aan meedoen. De meeste HCY-teams gaan naar andere verenigingen, maar HCY was dit jaar de gastheer voor de competitiepoules van de JE1 en JE2. Het thema van beroepen was ook goed terug te zien: er liepen dokters, scheidsrechters en en nog veel meer rond. Naast de wedstrijden waren er ook nog strafballen: Oliver, Oscar en Tim bedankt voor het keepen. We willen graag Sook, Amber en Katja bedanken voor hun hulp tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf.

Sleepover
Voor de tweede jaars E was er dit jaar weer de traditionele sleepover. Altijd weer een leuke afsluiting van de jongste jeugdperiode. Eerst lekker BBQ’en, een karaoke met verborgen talenten, film kijken en dan met z’n allen "slapen” in het clubhuis. En na een goede (of weinig….) nachtrust lekker ontbijten op de club. Ook hierbij hebben we weer veel hulp gehad op de avond zelf maar ook tijdens de nacht en ochtend: Sandra, Sook, Yvonne, Remco, Michiel, Boudewijn, Sjoerd, Raymond en Rob, top en hopelijk zijn jullie er al van bijgekomen!

Circus F-toernooi
Het toernooi voor de allerjongsten van de vereniging. Wat werd er leuk gehockeyd door deze enthousiastelingen en wat konden we zien dat men toch wel veel had geleerd gedurende het seizoen. En natuurlijk werd de show gepresenteerd door een ware spreekstalmeester (Wouter) en was er een leuke goochel act te zien (Hoe kreeg hij nu het ei in de fles? Weten jullie het nog…). Boudewijn, Justine, Janneke, Pieter, Babette en Karin bedankt voor de organisatie!

HCY landen E-toernooi
Het toernooithema was dit jaar ‘Reizen’. HCY zag er dan ook zeer landelijk uit met alle opgehangen vlaggen en vlaggetjes. Veel USA-teams waren er te zien maar opvallend geen Nederlands team. 
Een gezellig toernooi met wedstrijden en een landenquiz die door een heerlijk ijsje (gesponsord door De Frel Financieel planners) en een heuse kinderborrel met champagne aan het einde (gesponsord door autorijschool AKB) het echte reizen gevoel uitstraalde. Dit toernooi was niet mogelijk zonder de hulp van Arianne, Brenda, Danielle, Iona, Milco, Nathalie en Wendela!

Proud to be fout
Het aller foutste toernooi. Naast de wedstrijden die eindigden met shoot outs waren er nog foute spelletjes zoals het hilarische letterspel en het verfrissende sponsen hockey. Leuk was dat er aan dit toernooi meerdere teams van buiten meededen zoals Kampong uit Utrecht, Alphen, Rotterdam en Hudito uit Delft. Het toernooi eindigde met lekkere foute prijzen. Het toernooi was niet fout genoeg te krijgen zonder de hulp van: Machteld, Jessica, Annemarie en Jessica.

Mochten mensen nog tips of tops met ons willen delen dan kan dat via: [email protected]

We starten het seizoen weer met het Familie toernooi. Opgeven kan tot 7 augustus! [email protected]

Tot bij het volgend toernooi!
Hugo, Melanie en Maaike