Instromers op HCY
Ju 29 Mei

Instromers op HCYAan het begin van het seizoen werd er het plan gevat om instromers een extra trainingsmogelijkheid te geven om daar waar er nog wat beginselen van het hockey misten dit op een leuke manier vorm te geven. Ik ben er trots op dat ik dit opgepakt heb in overleg met onze TC en dat er nu na bijna een heel seizoen iedere week een uurtje, een groep nieuwe hockeyers handiger en vaardiger op het veld zijn geworden!

Complimenten aan de meiden en jongens die zoveel inzet hebben gegeven in de extra training die voor een heel aantal aansloot na al een training van het eigen team, en wel de anderhalf uur training! Dat vergt uithoudingsvermogen en doorzetten maar gelukkig met een hoop lol, een snoepje op zijn tijd en net als vandaag met de hitte een hele hoop water :)  

We hebben vandaag het extra trainen afgesloten met een leuk parcours en vooral hele lekkere hamburger met frietjes van Elkin. 

Complimenten aan Ashley, Elize, Feline, Katja, Lukas, Robin & niet te vergeten: Hjalmar voor het goede assisteren bij de trainingen.Veel succes in jullie volgende hockeyseizoen!

Birgitte Kok-Coers