JC1 bij Rabo Fandag Fletiomare
Ju 26 Oktober

JC1 bij Rabo Fandag FletiomareTegen alle verwachtingen werd JC1 ingeloot om op 21 oktober (de laatste zaterdag van de herfstvakantie) deel te nemen aan de Rabo Fandag bij Fletiomare in Utrecht. Een unieke kans, want van de 120 teams die zich hadden ingeschreven konden er minder dan de helft meedoen. Helaas kon een aantal vakantiegangers niet mee, maar Robbert-Jan, Thijs B en Floris v W. uit JC2 haakten enthousiast aan. 

Na de opening met zangeres Do die het EK-lied zong kregen de 14 mannen clinics van spelers uit de nationale selectie (oa Valentin Verga) en mochten ouders aanschuiven bij een kleedkamersessie van coach Max Caldas. Hoe cool is dat? Daarna volgde een heuse persconferentie met keepers Pirmin Blaak en Anne Veenendaal en toppers Marloes Ketels, Carlien Dirkse van den Heuvel en Mink van der Weerden waarbij de meest uiteenlopende, verrassende en intieme vragen gesteld werden. 

Hierna werd gezamenlijk afgesloten met een groepsfoto van alle 720 kinderen plus natuurlijk de internationals en was het handtekeningen jagen geblazen. Tevreden keerden de mannen huiswaarts met een nieuw shirt, een bidon en hockeybal. Alle ouders: bedankt voor het rijden!

Een impressie van de dag kun je op ons YouTube kanaal vinden.