MB2 sportief op WFHC Easter Hockey Toernament
Ju 19 April

MB2 sportief op WFHC Easter Hockey Toernament

 Afgelopen paasweekend hebben de meiden van MB2 het de tegenstanders lastig
 gemaakt op het WFHC Easter Hockey Tournament in Hoorn. 

Voor velen leken we op voorhand als 2e klasse team de 'underdog', maar ook tegen Topklasse-teams  wisten we ons staande te houden. We hielden vast aan ons eigen aanvallende  spel, wat een goede tactiek bleek. Zo verloren we de eerst dag (Goede
 Vrijdag) nog nipt van Hoorn MB1 (1-2) en Apeldoorn MB1 (0-1), maar speelden
 we ook gelijk tegen de meiden van Cornwall Hill uit Zuid-Afrika (1-1). 

Op zaterdag om 9.00 uur al stond 'Leo' (Leonidas) tegenover ons. Een wedstrijd die we helaas net niet wonnen omdat ons doelpunt werd afgekeurd (0-0), maar die we vierden als een overwinning. We kregen vleugels en wonnen vervolgens van Blankenese uit Duitsland (4-0) en Mechelen uit BelgiĆ« (3-0). 's Avonds  om 19.50 uur de laatste wedstrijd van die dag tegen Hoorn MB2, dat werd een gelijkspel (1-1), waarmee we 1e Paasdag mochten gaan strijden om plek 5/6 tegen wederom de Zuid-Afrikanen. Na een gezamenlijke fotoshoot en met onze laatste restjes energie wisten we die wedstrijd te winnen met 4-2, waarmee we 5e werden in de poule 'girls U17'.

Een supergoed georganiseerd toernooi op het prachtige nieuwe complex van WFHC Hoorn waar we allemaal (inclusief coach Jack In den Haak en teammanagers Tineke Groenewegen en Sasja Aldewereld) met veel plezier en trots op terug kijken!