Zaterdag 24 juni Blauwe Kers meisjes B toernooi bij HC Mierlo
To 10 April

Zaterdag 24 juni Blauwe Kers meisjes B toernooi bij HC Mierlo

Dit jaar hebben we bij HC Mierlo weer 4 toernooien voor de jeugd op het programma staan. Deze toernooien hebben de naam Blauwe Kers.

Deze recreatieve toernooien zijn voor de Jongens B en C jeugd en de meisjes B en C jeugd.

De betreffende data zijn:
•Jongens B – vrijdag 23 juni (avond-toernooi) 
•Meisjes B – zaterdag 24 juni 
•Meisjes C – zaterdag 1 juli en 
•Jongens C – zondag 2 juli. 

Alle toernooien hebben een "all inclusive” formule, met als thema "there are only winners”.

De deelnemende teams kunnen zich inschrijven in verschillende klassen, zodat ieder team op zijn/haar eigen niveau een sportieve en bovenal gezellige dag kan hebben.

En, er zal niet alleen gehockeyd worden! Vele extra (hockey)activiteiten worden er georganiseerd.

Een flyer met enige informatie hebben we als JPG bijgesloten. Specifieke flyers van de 4 toernooien zijn eveneens beschikbaar en te downloaden vanaf de website.

Graag zouden wij de coaches / begeleiders van jullie jeugdteams jongens / meisjes in de B en C jeugd in deze persoonlijk willen uitnodigen om kennis te maken met ons gezellige toernooi.

Vandaar dat wij ons tot u richten met het verzoek, om deze mail te forwarden aan de betreffende coach / begeleider. Of ons een reply te verzenden met het emailadres van de coach / begeleider, zodat wij hen direct kunnen benaderen.

Uitvoerige informatie inzake programma, kosten en inschrijven Blauwe Kers hockeytoernooien, is te vinden op de website www.blauwekers.nl of op de bekende social media kanalen.