HCY MB2 zaalkampioen!
Ju 20 Februari

HCY MB2 zaalkampioen!

Jawel, in het laatste zaalhockeyweekend hadden ze het heft in eigen hand en de meiden van MB2 maakten het waar: zaalkampioen 2e klasse poule A. Ze hebben een heel spannende zaalcompetitie gehad waarbij de verschillen tussen nummers 1-6 elke wedstrijd weer tot verschuivingen in de standenmonitor leidden. 

Uiteindelijk was HC Ypenburg MB2 de meest constante met slechts 1 verloren,  3 gelijke en 8 gewonnen wedstrijden. Om kampioen te worden, moesten ze minimaal 1 van de 2 laatste wedstrijden winnen. Om de spanning er in te houden speelden ze de eerste wedstrijd tegen Kieviten MB1 gelijk…; maar tegen Craeyenhout MB2 hebben ze laten zien waar ze voor staan: 5-0 winst!  Daar heeft iedereen z’n steentje aan bijgedragen met 4 verschillende scorers en een zeer alerte achterhoede en keepster. De ouders toonden hun waardering door ze te belonen met een eigen teamshirt, dat samen met Sport2000 tot een zeer fraaie uitvoering heeft geleid. 

Linge, Esmee, Rosanne, Maartje, Joy, Lidewij, Dagmar, Marleen, Marit, Anne-Lieke, Melissa, Sophie, Bente en Manouk hou deze spirit er in! Met dit spel komen jullie ook op het veld nog heel ver!