Jeugdtrainers vertellen...
Ju 19 December

Jeugdtrainers vertellen...

Donderdagavond 15 december waren onze jeugdtrainers uit de A- en B-lijn aan de beurt om hun ervaringen uit te wisselen en hun contract te tekenen. Hoewel met een kleiner clubje dan gepland, hebben we een gezellige en leerzame avond gehad. 

Het is een enthousiaste groep jongens en meiden die jeugd uit de D- en C-lijn traint. En dat is soms best lastig, want hoe hou je nou iedereen bij de les? En hoe draag je je kennis en ervaring op een leuke manier over? Daar hadden ze voor elkaar best handige tips voor en ook een aantal vragen aan de vereniging om ze daarin te ondersteunen. 

Van te voren hadden we de coaches van de teams die ze trainen ook al even gevraagd hoe hun ervaringen zijn. Die zijn over het algemeen positief, maar gaven ook wat verbeterpunten mee. Eén van de zaken is dat zowel trainers als coaches best graag even onderling contact hebben over wat er in de wedstrijd goed of minder goed ging, zodat hier op getraind kan worden. 

Tenslotte gaven de trainers aan best vaker een uurtje bij elkaar te willen komen om ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen. Mooie aanbevelingen voor ons als bestuur. Daar gaan we mee aan de slag! 

Bedankt Anna, Sophie, Pelle, Thijmen, Laurien, Olivier, Marit, Jelle, Katryn en Daan (en natuurlijk die andere trainers die er deze avond niet bij konden zijn)!